FILMGALERIE

Zuid Amerika

Tijdens onze reis door Zuid Amerika hebben we de landen: BraziliŽ, Peru, Bolivia, ArgentiniŽ, en Uruguay bezocht. Klik hier om de film te bekijken.

Zuidelijk Afrika

Onze reis gaat door Zuidelijk Afrika waar we de volgende landen hebben bezocht: NamibiŽ, Zambia, Malawi, Tanzania, Mozambique en Zuid Afrika. Klik hier om de film te bekijken.

India

Tijdens onze reis hebben we zowel Noord- als Zuid India bezocht.
Klik hier om de film te bekijken.

Nepal

In Nepal hebben we de Annapurna trek gelopen en de omgeving van Kathmandu bezocht. Klik hier om de film te bekijken.

Burma en IndonesiŽ

We hebben ruim drie weken door Burma getrokken. Vervolgens hebben we een bezoekje gebracht aan Bangkok. Vanuit Bangkok hebben we de trein genomen naar MaleisiŽ en hebben we de Perhentian eilanden bezocht. Vervolgens zijn we twee maanden door IndonesiŽ gaan trekken.  Klik hier om de film te bekijken.

Sabah en Filippijnen

In Sabah hebben we een bezoekje gebracht aan de Orang Oetans. Ook hebben we twee maanden het mooie en verassende Filippijnen bezocht. Klik hier om de film te bekijken.

Macau en China

Bijna twee maanden zijn we door deze prachtige landen getrokken. Reis mee van Macau naar Beijing in China. Vervolgens bezoeken we het Terracotta leger in XiŠn, de panda's in Chengdu en nog veel meer. Klik hier om de film te bekijken.

Laos, Thailand en Sri Lanka

Ruim twee maanden reizen we door het pure Laos, het mooie Thailand en niet te vergeten het avontuurlijke Sri Lanka. We bezoeken de mooiste plekjes in Laos, de bekende stranden van  Thailand en de koningssteden van Sri Lanka. In het zuiden van Sri Lanka bezoeken we de mensen die een bijzonder plaatsje in ons hart hebben veroverd, de lokale bevolking die ons geholpen heeft tijdens de tsunami van 2004. Klik hier om de film te bekijken.

 

Klik hier om recensies te lezen van mensen die een DVD besteld hebben.

Voor 6,95 Euro (excl. verzend- en verpakkingskosten, ongeveer 2 Euro) kom jij in het bezit van deze DVD. Heb je interesse om de DVD te kopen stuur ons dan even een email:

E-mail naar Anouk & Marcel

Bestel je twee DVD's dan geven we 5% korting.
Bestel je de hele collectie dan geven we maar liefst 10 % korting.