Mei: We gaan weer op reis!

Nou ja, op reis is misschien een groot woord, maar we hebben een vakantie geboekt. Op een regenachtige zondagmiddag zaten we te surfen op internet naar aantrekkelijke last minutes. En met het WK in het vooruitzicht willen veel mensen niet op vakantie. Zodoende vind je prachtige aanbiedingen op het internet. Wat dacht je van een all-inclusive vakantie naar Sri Lanka voor 300 Euro (D-Reizen)? Wij vonden uiteindelijk een 8-daagse vliegreis naar Egypte, Sharm El Sheik, voor 99 Euro (www.sinin.nl). Voor dat geld kun je zelf niet lopen, dus maar meteen geboekt.

Maandag gaat de telefoon. Het appartement wat wij geboekt hadden zat vol, of we misschien 35 Euro bij willen betalen voor een groter appartement? Geen probleem, we zitten nog steeds voor een dubbeltje op de eerste rij, vinden wij! Dinsdag wordt er weer gebeld door de reisorganisatie. Het appartementencomplex zit vol. Wel willen ze ons iets gelijkwaardigs (?!) aanbieden: een viersterren hotel op basis van halfpension, dit keer zonder bij te betalen. Aangezien wij erg flexibel ingesteld zijn vinden wij dit uiteraard geen probleem. Het zal wel even wennen zijn voor deze doorgewinterde reizigers dat we nu in een mooie, comfortabele kamer slapen, maar luxe went erg snel hoor.

We vertrekken op dinsdag 30 mei vanaf Schiphol en keren op 6 juni weer terug naar Nederland. Acht dagen is misschien een beetje kort maar dan zijn we er tenminste even tussen uit. Even lekker zonnen, een keer gaan duiken (Sharm El Sheik staat bekend als een van de mooiste dive spots van Egypte) en verder lekker niks doen. Echt even een rustvakantie dus.

Volgende maand dus geen verhalen over sollicitatiesores, papierwerk, en andere thuiskomstperikelen, maar weer een gewoon ouderwets gezellig reisverslag (zoals jullie van ons gewend zijn).

Terug naar Reisverslagen                                      Verder naar Egypte