SPONSORS

Wij zijn dringend op zoek naar sponsors!

Wilt u ook sponsor worden?

Een wereldreis is niet goedkoop, laten we daar duidelijk over zijn. Naast de gebruikelijke kosten voor overnachting, vliegtickets, excursies zijn er nog veel meer kosten aan een wereldreis verbonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties, reisverzekering en kleding. U kunt ons hierbij helpen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te sponsoren. U kunt ons helpen met vliegtickets, allerlei spullen die noodzakelijk zijn voor het backpacken of u kunt zelfs een dagje van onze wereldreis sponsoren.

Als tegenprestatie plaatsen wij een link naar uw website en enige informatie over uw organisatie op deze website. Daarnaast zullen wij trachten zoveel mogelijk media exposure te creŽren voor deze website.

Wilt u ons financieel sponsoren dan kunt u contact met ons opnemen. Als u wilt kunnen wij als tegen prestatie uw naam met geschonken bedrag op deze website vermelden.

 


BISNIS Media Group BV is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van internetdiensten voor het bedrijfsleven en is o.a. gespecialiseerd in domeinnaam-registratie, hosting, ADSL en SDSL diensten. Daarnaast behoort de ontwikkeling van logische toegangsportalen en database toepassingen voor Internet tot de specialismen van BISNIS.

BISNIS houdt zich intensief bezig met het uitwerken van strategieŽn ter bevordering van zoeken en vinden van informatie over en voor bedrijven op het net en heeft daarvoor de BISNIS.nl ontwikkeld, een unieke startpagina voor iedereen.

BISNIS levert glasheldere oplossingen voor uw Internet, data en e-mailverkeer. Korte communicatiekanalen, complete diensten, voordelige tarieven en een goede service onderscheiden ons bedrijf van andere in de markt.

De BISNIS strategie is er op gericht dat onze klanten snel en zo eenvoudig mogelijk hun gegevens kunnen registreren, waarbij de kwaliteit van onze diensten centraal staat. Mede door een aantrekkelijke prijsstelling maakt dit het zaken doen met BISNIS tot een plezierige ervaring en kan uw bedrijf voordeel opleveren.
Gesponsord product/dienst:

De Bisnis Media Group BV heeft trotters.nl gesponsord met een hostingpakket.

 

Wij geven jou 10% korting op onze reisverzekeringen!

Reisverzekeringkorting.nl is een intermediair waar je direct online een reisverzekering van ELVIA kunt afsluiten. Door onze kostenbesparende werkwijze geven wij je maar liefst 10% extra korting op de normale premies van ELVIA Reisverzekeringen! Ook op de doorlopende reisverzekeringen ontvang je ieder jaar weer 10% korting! Meer weten? Klik hier.

 

Gesponsord product/dienst:

10% korting op onze reisverzekering!

 

enjoy2travel is een onafhankelijke reisorganisatie, gespecialiseerd op het gebied van vakantiereizen. Daarnaast verzorgen wij ook zakenreizen onder de naam Munckhof Business Travel en groepsreizen en incentives onder de naam Munckhof Groups & Incentives. Wij zijn onderdeel van Munckhof Groep. In de Munckhof Groep zijn een aantal bedrijven verenigd die gespecialiseerd zijn in personenvervoer in de ruimste zin van het woord. Deze bedrijven zijn in drie groepen onderverdeeld: Taxi, Tour en Travel.
Per dag bezoeken duizenden mensen onze website vanwege onze uitgebreide en spectaculaire reisaanbiedingen in combinatie met de nuttige achtergrondinformatie. Het callcenter achter de website is bemand met zeer ervaren en deskundige medewerkers. Wij staan onze klanten persoonlijk en telefonisch te woord met een gedegen advies, maken de gewenste reserveringen en zorgen voor een perfecte afhandeling van de geboekte reizen. Wij werken samen met alle gerenommeerde partijen in de Nederlandse en Internationale reiswereld.

Gesponsord product/dienst:

enjoy2travel heeft trotters.nl zeer goed geholpen met het vervolg van onze wereldreis. Dit reisbureau luistert goed naar zijn klanten met als gevolg dat we nu het goedkoopste verkrijgbare vliegticket hebben.